«Καταιγιστική» η Αναγέννηση Παραλίας (pics)

Η Αναγέννηση Παραλίας συνέτριψε με 5-1 τον Νέο Άρι με τους Ταμπάκη (2), Κάνιστρα (2) και Δουρούμη να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έτσι «έπιασε» στην 3η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας την ΑΕ Αβίας.

Στο 23' ο Ταμπάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νέου Άρι για το 1-0 και στο 44' ο Δουρούμης εξουδετέρωσε τον Ρουμελιώτη διευρύνοντας στα δύο τέρματα το προβάδισμα της Αναγέννησης Παραλίας.

Στο 50' ο Κάνιστρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε τον Ρουμελιώτη να μαζέψει για τέταρτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα της εστίας του.

Στο 75' ο Νέος Άρις μείωσε προσωρινά με αυτογκόλ του Βεργόπουλου, με τον Ταμπάκη να διαμορφώνει το τελικό 5-1  στο 85'.

Αναγέννηση Παραλίας (Γιώργος Μηλίτσης): Λίβας, Βεργόπουλος, Παπαγεωργίου (57' Γιαννακόπουλος), Ράτσεφ, Πανταζής, Δουρούμης, Αντωναίος, Δασκαλάκης (71' Βοσνάκης), Τριανταφυλλάκης, Ταμπάκης, Κάνιστρας (63' Καρμπαλιώτης).

Νέος Άρις (Τάσος Χαρίτος): Ρουμελιώτης, Πλέκης, Αρβανίτης, Φλέσσας, Κατσιμαγκλής (46' Π. Σκαλιώτης), Μούστος (57' Αναστασόπουλος), Ι. Σκαλιώτης, Κατσαρός (46' Κάλελης), Μαρκόπουλος, Παντελόπουλος, Ι. Σπηλιώτης.

Διαιτησία: Δ. Νίκας, Η. Τσουλάκος, Ι. Μαντάς

454 views
Top