-Χ- όρτασαν αποβολές! (pics)

Μπορεί να μην είδαν γκολ, «χόρτασαν» όμως κόκκινες όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στον Κεραυνό Καλαμάτας και την ΑΕ Αβίας για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΜ.

Το 0-0... σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, με τον διαιτητή κ. Τουρλομούση να μοιράζει τρεις κόκκινες κάρτες.

Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε με δεύτερη κίτρινη στο 55’ ο Άγγελος Γεωργακόπουλος του Κεραυνού που είχε λεκτική αντιπαράθεση με φιλάθλους των φιλοξενούμενων και στο 89’ με απευθείας κόκκινη ο Θανάσης Γαλανόπουλος της ΑΕ Αβίας για εξύβριση του ρέφερι, ενώ κόκκινη από τον πάγκο είδε στο 60’ ο Σταύρος Σώκαλης των γηπεδούχων, επίσης για εξύβριση του διαιτητή.

Πέρα από τις κόκκινες η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από το σοβαρό – σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις – τραυματισμό στο γόνατο του ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Καλαμάτας, Ηλία Μπεσή μόλις στο 7ο λεπτό, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Θανάση Ψαρρέα.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε αμέσως από τον Αναστασόπουλο και αποχώρησε υπό βασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Κεραυνός Καλαμάτας (Νίκος Μουλατσιώτης): Ποτηριάδης, Γιουτζήν, Καναλουπίτης, Γεωργακόπουλος, Μπεσής, Χατζίου, Κότσης, Παπαγεωργίου (88’ Γιαμαρέλος), Σταθόπουλος, Νιάρχος.

ΑΕ Αβίας (Διονύσης Πουλής): Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Γαλανόπουλος, Λυκουρέζος, Γκλίκα (62’ Κορμπής), Ψαρρέας (72’ Γιαννέας), Α. Βαβαρούτσος, Αποστολίδης, Φετάχου (62’ Κουραμπάς), Η. Γεωργίκος, Ν. Γεωργίκος.

Διαιτησία: Ν. Τουρλομούσης, Ι. Γιαννέτσος, Μ. Μανιατέας

*Πέρα από τις κόκκινες κάρτες ο κ. Τουρλομούσης αναφέρει στο φύλλο αγώνος ότι μετά το τελευταίο σφύριγμα και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια απωθήθηκε από τον Θανάση Γαλανόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο διαιτητής αναφέρει: «Μετά τη λήξη του αγώνα και κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια είχα διαμαρτυρίες από τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας για τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μέσα στο συνονθύλευμα των παικτών ο αποβλητέος παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας ΑΕ Αβίας, Γαλανόπουλος Αθανάσιος, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου και με απώθησε».

736 views

Έκθεση εικόνων

Top