Καλπασμός... ανόδου

Η επέλαση της Εράνης Φιλιατρών συνεχίζεται. Οι «πράσινοι» της Τρφυλλίας... σκόρπισαν τον Χανδριναϊκό ΠΣ με 5-1 και οδεύουν ολοταχώς στην άνοδο, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από τους διώκτες τους. 

Στο γήπεδο των Φιλιατρών ο Χανδριναϊκός ΠΣ ισοφάρισε προσωρινά την Εράνη 1-1, αλλά στην συνέχεια οι πρωτοπόροι έβαλαν... πέμπτη και φιλοδώρησαν την ομάδα του Χανδρινού με 5-1, στην 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Στο 32' ο Διονυσόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, για να έρθει η άμεση απάντηση από τον Καραμπάτσο τρία λεπτά αργότερα με μακρινό σουτ.

Στο 55' ο Α. Καλογερόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Εράνη, ενώ στο 60' ο Χ. Σπυρόπουλος πέτυχε με πλασέ το 3-1, δίνοντας διαφορά... ασφαλείας στους γηπεδούχους.

Στο 88' ο Κίτος αφού απέφυγε και τον Γιαννακόπουλο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, με τον Ι. Καλογερόπουλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα με σουτ για το τελικό αποτέλεσμα.

O Xανδριναϊκός αγωνιζόταν από το 74' με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ζωγόπουλου με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, ενώ δύο λεπτά αργότερα απομακρύνθηκε από τον πάγκο τω φιλοξενούμενων ο εκπρόσωπος, κ. Αποστολόπουλος.

Εράνη Φιλιατρών (Δημήτρης Λίτσας): Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Αλμπάν, Κώτσος, Α. Καλογερόπουλος, Διονυσόπουλος (75' Γριβοκωστόπουλος), Χ. Σπυρόπουλος (71' Κασπίρης), Ι. Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος, Χότι, (65' Κίτος).

Χανδριναϊκός ΠΣ (Δημήτρης Μάλαμας): Γιαννακόπουλος, Λίτο, Κότι, Κατσιγιάννης, Καραταράκης, Ζωγόπουλος, Καραμπάτσος (75' Β. Νικητόπουλος), Καλδής (62' Σαχινάι), Γιάνναρης, Μέμα, Κοκάι (85' Κανάκης).

Διαιτησία: Ν. Τουρλομούσης, Ι. Μαντάς, Κ. Αντωνόπουλος

372 views
Top