Πέρασε σαν «σίφουνας» από την Στενωσιά

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πολύπειρο Βασίλη Αλεβίζο, που πέτυχε δύο γκολ, η Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης πέρασε σαν... σίφουνας και μάλιστα με ανατροπή από την Στενωσιά, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-1 της ομώνυμης ομάδας.

Έτσι, το ντεμπούτο του Χρήστου Ντούκα στον πάγκο του ΑΟ Στενωσιάς δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4' με τον Σ. Ηλιόπουλο, όμως η ομάδα της Μεσσήνης αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και έφερε... τούμπα το ματς με σκόρερ τους Β. Αλεβίζο στο 55' και στο 74', Κώστα στο 80' και Παπαδόπουλο στο 87'.

Από το 76' η ομάδα της Στενωσιάς αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ασημακόπουλου, με δεύτερη κίτρινη, για διαμαρτυρία.

ΑΟ Στενωσιάς (Χρήστος Ντούκας): Σ. Λύσσαρης, Δ. Λύσσαρης, Νικολακόπουλος, Θ. Καλογερόπουλος, Ασημακόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος, Α. Φιλιππόπουλος (85' Π. Σταματελόπουλος), Σ. Ηλιόπουλος, Χ. Καλογερόπουλος (60' Καγιανάς), Αντ. Σταματελόπουλος, Ε. Σταματελόπουλος (70' Αθαν. Σταματελόπουλος).

Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης (Παναγιώτης Μπιζίμης): Α. Αλεβίζος, Κοντομανωλόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Λένα (81' Μπορχάν), Πετρουλάκης, Κώστας, Σταθόπουλος, Βλάχος (50' Β. Αλεβίζος), Δαβέρος (62' Σαραντόπουλος), Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος.

Διαιτησία: Η. Τσουλάκος, A. Kυριόπουλος, Κ. Βοσνάκης

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου

601 views
Top