Πάει για το «μπαμ» στην άμυνα με Στρατή ο Ηρακλής Κυπαρισσίας!

Για την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής προσθήκης για το κέντρο της άμυνας κινείται ο Ηρακλής Κυπαρισσίας, που σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει την περίπτωση του Θεολόγη Στρατή!

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία, ωστόσο απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal.

Για τον πολύπειρο στόπερ ασφαλώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει «φάει» με το... κουτάλι τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, έχει φορέσει τις φανέλες της Νέας Ιωνίας, της Ηλιούπολης, του Αγίου Δημητρίου, του Απόλλωνα Αθηνών, της Καλλιθέας, του Παναιτωλικού και της Δόξας Βύρωνα.

Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Άρη Πετρούπολης, Ολυμπιακό Λιοσίων και Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε στην Α.Ε. Μάνης, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 1ο Όμιλο της Β' τοπικής.

Στο μεταξύ, παίκτης των «κυανόλευκων» είναι και επίσημα ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος την τελευταία πενταετία διέπρεψε με τα «χρώματα» του Α.Ο. Κυπαρισσίας.

490 views
Top