Με Γιάννη Τομαρά οι Ακαδημίες του Μεσσηνιακού

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιάννη Τομαρά θα επαναλειτουργήσουν οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Μεσσηνιακού, όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωσή τους οι “πράσινοι”:

Αρχίζει η λειτουργία του τμήματος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Μεσσηνιακού υπό την καθοδήγηση του ειδικευμένου προπονητή Γιάννη Τομαρά. Ο Μεσσηνιακός έφερε το Ποδόσφαιρο στην Καλαμάτα, και στη Μεσσηνία, το 1909. Από τότε ακολούθησε ένα πρωτοποριακό πλάνο εκπαιδεύοντας νέα παιδιά σε όλα τα τμήματά του. Στελέχωνε τις ομάδες του με μαθητές και πολύ νεαρούς παίκτες. Σε όλες τις περιόδους του Συλλόγου οι Ακαδημίες, «τα Φυτώρια» όπως συνηθιζόταν να λέγονται, λειτουργούσαν ανελλιπώς και έβγαιναν αθλητές που στελέχωναν την Ομάδα του αλλά και άλλες τοπικές ομάδες.

Τα τελευταία χρόνια οι περιστάσεις δεν βοήθησαν την λειτουργία των Ακαδημιών του. Σήμερα όμως μπαίνουν οι βάσεις για το μέλλον και βασίζονται στον Γιάννη Τομαρά που με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα στηρίξει το φιλόδοξο πλάνο.

Οι ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Μεσσηνιακού επαναλειτουργούν σε σύγχρονο μοντέλο και καλούν τη νεολαία της πόλης να ενταχθεί διότι:

-Είναι ο ιστορικότερος Σύλλογος της Ελλάδος και ένας από τους παλαιότερους στην Ευρώπη.
-Διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο με φυσικό χορτάρι.
-Στο γήπεδο υπάρχουν αποδυτήρια και αίθουσα γυμναστικής.
-Βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας με συχνή συγκοινωνία.
-Συνεργάζεται με τον Π.Σ. Η Καλαμάτα και η ομάδα του Μεσσηνιακού αποτελεί τον προθάλαμο των ταλέντων.
-Διαθέτει αίθουσα ομιλιών και ανταλλαγής απόψεων με τους γονείς.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ. 2721024605 & 6943578112 κ. Γιάννη Σπαντιδέα

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.30-7.30μμ.”


310 views
Top