Α.Ε. Γαργαλιάνων: Ανακοίνωσε την πρόσληψη Λαμπρόπουλου, πήρε Δεσπολλάρι

Και επίσημα ο Κώστας Λαμπρόπουλος είναι από σήμερα (23/9) ο αντικαταστάτης του Θανάση Λακριντή στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Ο 42χρονος προπονητής βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε επαφές με τους ιθύνοντες των Γαργαλιανιωτών, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με τους ανθρώπους της Τριφυλιακής ομάδας να ανακοινώνουν και επίσημα την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Μιλτιάδη, του Διαβολιτσίου και άλλων ομάδων, στον πάγκο.

Πήρε Δεσπολλάρι

Την δεύτερη μεταγραφική της κίνηση μέσα σε λίγα 24ωρα ανακοίνωσε η Α.Ε. Γαργαλιάνων. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Γαργαλιάνων έκανε δικό της τον Ηλία Δεσπολλάρι.

Ο 25χρονος (14/7/92) ποδοσφαιριστής μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια, τόσο την θέση του αμυντικού χαφ, όσο και εκείνη του στόπερ και το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε στο Κάστρο Μονεμβασιάς (Α’ Λακωνίας).

Νωρίτερα έχει αγωνιστεί σε Πανελευσιανιακό (Football League), Δόξα Βύρωνα (Γ’ Εθνική), Κόρινθο (Α’ Αργολίδας), Βύζα Μεγάρων (Football League) και Αίαντα Σαλαμίνας (Δ’ Εθνική), ενώ έχει παίξει στις Κ-20 και Κ-21 του Αστέρα Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2016 ο Αλβανός μεσοαμυντικός είχε ανακοινωθεί από τον Δωριέα Δωρίου, χωρίς εν τέλει η μεταγραφή του να ολοκληρώνεται.

428 views
Top