Αστέρας Μικρομάνης – Απόλλωνας Πεταλιδίου 1-2: Ο Κωτσάκης “μίλησε”στο τέλος

Ο Απόλλωνας Πεταλιδίου βρέθηκε με τη... πλάτη στον τοίχο στην Μικρομάνη, όμως στο τελευταίο τέταρτο ανέβασε “στροφές” και με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωτσάκη που πέτυχε δύο γκολ έφτασε στην ανατροπή (1-2).

Στο 38’ ο Μπούρας-Σουλιμάς με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα, ενώ στο 77’ ο Κωτσάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή Ζοτάι από Καρδάση) ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 85’ με σουτ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα, η οποία παραμένει αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές και “μοιράζεται” την κορυφή της Α1 τοπικής μαζί με τον Α.Ο. Μεθώνης, την Α.Ε. Μάνης και τον Αίαντα.

Διαιτητές: Ζαρακοβίτης (Ρηγόπουλος – Κωτσάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ (Μιχάλης Σκαρπαλέζος): Μπρέγκου, Καρδάσης, Αθανασόπουλος, Καπόγλης, Μπούρας-Σουλιμάς, Σώκαλης, Μπαράι, Σταθόπουλος, Ι. Π. Κοτσιλιέρης (79’ Χασάπης), Γ. Σκαρπαλέζος, Παυλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ (Βασίλης Μπλέτσας): Κάρλος, Πολίτης (53’ Χούτος), Πετρόπουλος, Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Φωτόπουλος, Κωτσάκης, Καρδάσης (64’ Κοστόβ), Ξαρχάκος (80’ Ζοτάι), Θεριός, Κ. Δημητρουλόπουλος (46’ Κορμπής).

486 views
Top