Α.Ε. Γαργαλιάνων – Απόλλωνας Πεταλιδίου 1-2: Με “χρυσή” αλλαγή τον Ζοτάι! (φώτο)

Ο Βασίλης Μπλέτσας πέρασε τον Ηλία Ζοτάι στον αγωνιστικό χώρο στο 72’ κι αυτός τον δικαίωσε βρίσκοντας δίχτυα στο 85’, χαρίζοντας τη νίκη στον Απόλλωνα Πεταλιδίου επί της Α.Ε. Γαργαλιάνων με 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 9’, όταν από σέντρα-σουτ του Καρδάση από τα δεξιά, ο Πανταζής έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35’ με τον Σωτηρόπουλο, που με φοβερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε στον Κάρλος στο αριστερό του “παραθυράκι” για το 1-1.

Στο 85’ ο Σαραντόπουλος με όμορφη κάθετη μεταβίβαση βρήκε τον Ζοτάι, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Πουλόπουλο.

Μετά το τέλος του αγώνα εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου... κάλλους, με τους Γκιώνη (Α.Ε. Γαργαλιάνων) και Παναγόπουλο (Απόλλωνας) να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη.

Διαιτητές: Πλακογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Τζεμαλάι

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Σώκαλης): Πουλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αϊβαλής, (58’ λ. τρ. Βαρβατσούλης), Πανταζής, Μπακάκης, Δημητρακόπουλος (72’ λ. τρ. Γκιώνης), Βασιλόπουλος, Μπολούν, Σώκαλης, Σωτηρόπουλος, Κόλλιας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ (Βασίλης Μπλέτσας): Κάρλος, Πετρόπουλος, Πολίτης, Γ. Παναγόπουλος, Καπρουλάς (75’ Σαραντόπουλος), Αντωνίου (67’ Κοστόβ), Χούτος, Καρδάσης, Ξαρχάκος (85’ Δημητρουλόπουλος), Θεριός (72’ Ζοτάι), Κορμπής.

808 views
Top