Ατρόμητος Πλατύ: «Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο μέσο!»

Θέση για την υποτιθέμενη... ένσταση σε βάρος του Αστέρα Αρφαρών πήρε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ατρόμητου Πλατέος, τονίζοντας παράλληλα ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο μέσο, απέναντι σε όποιον προσβάλλει την ιστορία, αλλά και το ήθος του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με λύπη μας ενημερωθήκαμε, μέσω γνωστού και αξιοσέβαστου site αθλητικού περιεχομένου του νομού μας, ότι είμαστε η αιτία που η ομάδα του Αστέρα Αρφαρών τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών στο πρωτάθλημα, λόγω υποτιθέμενης ένστασης που υποβάλαμε στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Λοιπόν, στην ομάδα μας έχουμε μάθει τους βαθμούς να τους κερδίζουμε εντός των αγωνιστικών χώρων και όχι με μηχανορραφίες και ποτέ δεν θα πράτταμε με αυτό το τρόπο, πόσο μάλλον όταν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας των Αρφαρών, στελεχώνουν ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα και των δύο ομάδων και κάποιοι εξ’ αυτών με διπλό ρόλο παίχτη-προπονητή και στην ομάδα μας.

Το άρθρο αυτό μας προσβάλει στο μέγιστο βαθμό και το θεωρούμε άδικο για την ιστορία της ομάδας μας και το ήθος όλων όσων συμμετέχουν και την στελεχώνουν από κάθε πόστο!

Αναμένουμε ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και μεταμέλειας, ο κύριος που έδωσε την εσφαλμένη είδηση στον καταξιωμένο συντάκτη του αξιόπιστου αθλητικού site, με αποτέλεσμα να θιγεί η ομάδα μας, να ανακαλέσει.

Μέχρι τότε η ομάδα μας επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της. Όπως και να έχει, οι σχέσεις μας με την ομάδα του Αστέρα Αρφαρών ήταν, είναι και θα παραμείνουν άριστες, όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο συλλόγων.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ιστορική ομάδα του Αστέρα Αρφαρών να βρει γρήγορα τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά ανήκει».

384 views
Top