Θύελλα... όνομα και πράγμα (pics)

H Θύελλα Χαρακοπιού πέρασε σαν... θύελλα από την Καλλιθέα επικρατώντας 4-0 του τοπικού ΠΑΟ και διατήρησε το +2 στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΜ.

Στο 57' ο Κάππος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Το 0-2 σημείωσε ο Π. Π. Βασιλογιαννακόπουλος στο 65'. Στο 76' ο Α. Στασινόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Το 4ο γκολ πέτυχε στο 89' ο Π. Α. Βασιλογιαννακόπουλος, ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή.

Στον ΠΑΟ Καλλιθέας ωστόσο διαμαρτύρονται για την διαιτησία και συγκεκριμένα για την αυστηρή, όπως την χαρακτήρισαν αποβολή του Καλογερόπουλου στο 59' με δεύτερη κίτρινη, όπως επίσης και για το δεύτερο γκολ, ότι ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος και έπρεπε να δοθεί οφσάιντ.

ΠΑΟ Καλλιθέας (Γιώργος Λίγγρης): Καραγλάννης, Δ. Λίγγρης, Κάππος, Π. Λίγγρης, Μπαρδόσι (31' Ράλλης), Σαμπάνι, Κοντογόνης, Καλογερόπουλος, Ανεστόπουλος, Κιοσιά (67' Τσίρμπας), Σαρδέλης (50' Τάφα).

Θύελλα Χαρακοπιού (Παντελής Τσιγαρίδης): Σακκάς, Κυριακάκης, Μ. Στασινόπουλος, Ορφανός, Βασιλόπουλος, Α. Στασινόπουλος (77' Μαρκάκης), Μουρδουκούτας (73' Σουλάπης), Σαμπάνι (46' Π. Α. Βασιλογιαννακόπουλος), Κ. Στασινόπουλος, Π. Π. Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Στασινόπουλος.

Διαιτησία: Χ. Καστανάς, Α. Καυκάς, Γ. Μιχαλόπουλος

490 views

Έκθεση εικόνων

Top