Παπαφλέσσας Άμφειας - Ατρόμητος Πλατύ 4-2: Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παπαφλέσσας Άμφειας, με την ομάδα του Νίκου Κορομηλά να “φιλοδωρεί” με τέσσερα γκολ (4-2) τον Ατρόμητο Πλατέος στο “Πέτρος Γεωργανάς”.

Στο 26’ ο Κουμούτσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στ. Ταχταμπά και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 40’ έγινε το 2-0 από τον Ηρακλή.

Ο Στριλιγκάς διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 53’, αλλά ο Ατρόμητος μείωσε γρήγορα σε 3-1 στο 56’ με τον Τσιλίκο.

Στο 61’ ο Στριλγικάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε εκ νέου την διαφορά στα τρία γκολ, για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο Τσιλίκος, που επίσης σκόραρε δις.

Διαιτητές: Γεωργαντάς, Α. Μιχαλόπουλος, Βανικιώτης

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΆΜΦΕΙΑΣ (Νίκος Κορομηλάς): Κατσιώλης, Λαμπρόπουλος, Κουμούτσος, Σμυρλής, Λινάς, Μαλαπάνης (90+2’ Μούντανος), Χρονόπουλος (46’ Χαρίτος), Σακκάς, Στριλιγκάς (82’ Ζεμπίλλας), Ηρακλής, Σπυρόπουλος (59’ Δωδεκάτος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ (Βασίλης Τσιλίκος, Δημήτρης Παυλόπουλος): Στ. Ταχταμπάς, Γαλέας, Γ. Ταχταμπάς (75’ Στέργιος), Παυλόπουλος, Μανούσος, Αθανασόπουλος, Γιαννούκος (46’ Τζανετέας, 88’ Κρέπης), Μητρόπουλος (46’ Λυμπερόπουλος), Τσιλίκος, Χ. Ταχταμπάς, Λικολλάρι.

426 views
Top