Δωριέας Δωρίου: Η οργισμένη απάντηση Φλέσσα και αφών Κοντοθανάση

Τόσο ο Ηλίας Φλέσσας, όσο και τα αδέρφια Βασίλης και Μπάμπης Κοντοθανάσης επικοινώνησαν με το Sport365.gr και απάντησαν στις καταγγελίες της διοίκησης του Δωριέα Δωρίου για “ασυνέπεια στις υποχρεώσεις της ομάδας”.

Η. Φ.: «Παίρνοντας θέση στις κατηγορίες της διοίκησης του Δωριέα, θέλω να αναφέρω ότι στα όσα χρόνια παίζω μπάλα δεν χαρακτηρίστηκα ποτέ ασυνεπής στις υποχρεώσεις της εκάστοτε ομάδας όπου άνηκα.

Αντιθέτως, είμαι πάντα τυπικός, οπότε καλό θα ήταν να αναρωτηθούν οι υπεύθυνοι ποιοι είναι ανεπαρκείς στις υποχρεώσεις τους και να σταματήσουν να διαδίδουν ψευδείς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου!

Από τον Αύγουστο που ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα μέχρι και την Κυριακή απέναντι στην Α.Ε. Γαργαλιάνων ήμουν απόλυτα συνεπής σε προπονήσεις και αγώνες».

Β. & Μ. Κ.: «Από την έναρξη της προετοιμασίας έως και σήμερα δεν έχουμε λείψει από καμία υποχρέωση της ομάδας, είτε προπόνηση, είτε αγώνα.

Αποχωρήσαμε από την ομάδα, γιατί η διοίκηση δεν κάλυψε τις υποχρεώσεις που είχε υποσχεθεί! Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια.»


1845 views
Top