Απόλλωνας Πεταλιδίου - Αίαντας Καλαμάτας 1-0: Ο Χούτος έδωσε τη... λύση

Ένας μήνας χωρίς νίκη ήταν μεγάλο διάστημα για τον φιλόδοξο φέτος Απόλλωνα.
Τελευταία φορά που οι Πεταλιδαίοι είχαν καταφέρει να πανηγυρίσουν ήταν στις 11 Νοεμβρίου, με το 2-1 επί της Α.Ε Γαργαλιάνων εκτός έδρας.

Το σύνολο του Βασίλη Μπλέτσα επικράτησε με το... φτωχό, πλην τίμιο 1-0 του Αίαντα Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 τοπικής και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ούτε με τον Κορμπή, ούτε με τον Κωτσάκη, αλλά ούτε και με τους Γιαννόπουλο, Γ. Παναγόπουλο, Ζοτάι.

Τελικά, στο 30ο λεπτό, ο Χούτος ήρθε να δώσει τη... λύση στην ομάδα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Καραχάλιο να φέρει ευθύνη για το γκολ. 

Απόλλωνας Πεταλιδίου (Βασίλης Μπλέτσας): Κάρλος, Πολίτης (87’ Μούντανος), Πετρόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Φωτόπουλος, Κωτσάκης, Καρδάσης (85’ Κοστόβ), Ζοτάι, Κορμπής (75’ Ξαρχάκος), Χούτος (67’ Σαραντόπουλος).

Αίαντας Καλαμάτας (Γιάννης Σακελλαρόπουλος): Καραχάλιος, Καλογερόπουλος, Ακριστινέι (68’ Παυλέας), Παπαθεοδωρίδης, Κολοκάθης, Ζαφείρης, Κωστέας (83’ Βασιλάκης), Ζαχαριάς, Μασουρίδης, Κανιώρος (46’ Παπαγιαννόπουλος), Τσίχλης (31’ Καραβίτης).

395 views
Top