Α.Ε. Μάνης: “Μπαμ” με την απόκτηση του Αρ. Ηλιόπουλου!

Τη “βόμβα” του χειμώνα μέχρι στιγμής... πυροδότησε η Α.Ε. Μάνης, που απέκτησε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Α’ τοπικής, τον Άρη Ηλιόπουλο!

Οι Μανιάτες έδωσαν τα “χέρια” με τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Παναγιώτη Πολίμου για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 τοπική και κατ' επέκταση της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε... μήλον της Έριδος για αρκετούς συλλόγους από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της αποχώρησής του από τον Α.Ο. Ασπροχώματος και η απόκτηση του συνιστά τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο της Δυτικής Μάνης.

Για τον Ηλιόπουλο σαφώς και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη, όντας ένας παίκτης που στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει... άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες.

Ρόλο στην απόφασή του έπαιξε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην Α.Ε. Μάνης, καθώς ο πρώην άσος του Α.Ο. Ασπροχώματος συμμετέχει εδώ και αρκετό διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά και οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έχει θέσει ο σύλλογος.

841 views
Top