Αίαντας Καλαμάτας - Παπαφλέσσας Χώρας 1-1: Δεν βόλεψε κανέναν (φώτο)

Αίαντας Καλαμάτας και Παπαφλέσσας Χώρας έμειναν στο 1-1 στο “Π. Μπαχράμης” για την 15η αγωνιστική της Α1 τοπικής, αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν, αφού κι οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ο “Άγιαξ” είχε ως στόχο το “τρίποντο”, προκειμένου αφενός μεν να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία και αφετέρου για να δώσει αξία στο “διπλό” στο Δώριο, ενώ οι Χωραΐτες ήθελαν τη νίκη για να ξαναμπούν σε τροχιά προνομιούχου τριάδας.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο, καθώς οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι το πρώτο και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο.

Ο Δημόπουλος στο 36’ ήταν εκείνος που έβαλε σε θέση οδηγού τον Παπαφλέσσα, με την απάντηση από πλευράς Αίαντα να έρχεται στο 65’ με τον Αντωνόπουλο.

Αίαντας Καλαμάτας (Γιάννης Σακελλαρόπουλος): Γιακουμής, Καλογερόπουλος, Ακριστινέι (64’ Κανιώρος), Παπαθεοδωρίδης, Κολοκάθης, Ζαφείρης (76’ Τσίχλης), Κωστέας (46’ Αντωνόπουλος), Ζαχαριάς (46’ Μασουρίδης), Στραβάκος, Διονυσόπουλος, Μπάκας.

Παπαφλέσσας Χώρας (Άγγελος Σπάλας): Μίντζηρας, Σκουφάκης, Ν. Καγιάς, Παπαγεωργίου, Κυριακόπουλος, Θ. Τσόπελας, Σταματόπουλος, Μπάρκας, Τ. Τσόπελας (83’ Κωνσταντόπουλος), Τσέρτος (54’ Γκεβόρι), Δημόπουλος (90’+ Κανελλόπουλος).

621 views
Top