Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Πατίστα

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον ΑΟΠΚ Πατίστα με 2-1 στην δύσκολη έδρα της Θύελλας Μερόπης. Η κορυφή δεν... ζαλίζει την ομάδα του Θανάση Αντωνόπουλου που είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΜ.

Τα «λιοντάρια»... απάντησαν στη νίκη του Αστέρα Μικρομάνης μέσα στο Πλατύ και έτσι διατηρήθηκαν στην κορυφή του 1ου Ομίλου, ένα βαθμό μπροστά από τους «μπλε».

Στο 16' ο Τασιόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ο ΑΟΠΚ Πατίστα χαμογέλασε τελευταίος, φτάνοντας στη νίκη-ανατροπή. Αρχικά ο Δεμπεγιώτης ισοφάρισε στο 34' και το γκολ της νίκης πέτυχε στο 66' ο Κοτταρίδης.

Από το 72' η Θύελλα Μερόπης αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Π. Σταθόπουλου, καθώς ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Θύελλα Μερόπης (Σταύρος Νιφόρος): Π. Σταθόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καραμπούλας (73' Αντωνακόπουλος), Μπινίσκος, Περδίος, Ανδριόπουλος, Δαβίλλας, Τασιόπουλος (85' Καραδήμας), Δασκαλόπουλος (65' Ραντομίροφ), Δημητρόπουλος, Κατσιμπάρος.

ΑΟΠΚ Πατίστα (Θανάσης Αντωνόπουλος): Λιανός, Καρδάσης, Γυφτοχρήστος (78' Βασιλειάδης), Δούβας, Ζησιμάτος (27' λ. τρ. Σπανός), Κάππος, Μποντιώτης, Δεμπεγιώτης, Κοτταρίδης, Γκούζος, Σαρδέλης.

Διαιτησία: Ι. Κουτσαναστάσης, Κ. Αντωνόπουλος, Δ. Ρηγοπούλου

535 views
Top