Θύελλα Χαρακοπιού – Α.Σ. Δαναός 6-1: Έκανε το... λάθος να προηγηθεί

Ο Δαναός έκανε το... λάθος να προηγηθεί στην Κορώνη και εισέπραξε την “οργή” της Θύελλας Χαρακοπιού, που με πέντε διαφορετικούς σκόρερ έφτιαξε ακόμα ένα χορταστικό απόγευμα με το ευρύ 6-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Κουτσουρόπουλο, αλλά η ομάδα του Παντελή Τσιγαρίδη έκανε την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τους Σαμπάνι (38’ πεν.) και Κουτσολία (42’).

Στο 62’ ο Σαμπάνι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έκανε το 3-1, ενώ οι Τσίρμπας στο 74’ και Κουκέας στο 78’ “εκτόξευσαν” τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (5-1).

Το τελικό 6-1 πραγματοποίησε στο 90’ ο Βασιλογιαννακόπουλος, ο οποίος στο 65’ είχε πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο αντί του Γιώργου Στασινόπουλου.

Διαιτητής: Χ. Γεωργαντάς / Βοηθοί: Χ. Γάκης, Χ. Σαπουτζής

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Παντελής Τσιγαρίδης): Ποτηριάδης, Μιχάλης Στασινόπουλος (75’ Μαρκάκης), Ορφανός, Βασιλόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσίρμπας (79’ Σκόθος), Κουτσολίας, Δέμπι, Κουκέας (80’ Σκούρα), Σαμπάνι, Γιώργος Στασινόπουλος (65’ Βασιλογιαννακόπουλος).

Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ (Πέτρος Δημόπουλος): Κακούρος (70’ Λαλέας), Ντάκουρης, Κολιτσιδάκης (75’ Λουκάς), Ψυχογιάννης-Ψυρογιάννης, Μπαρδόσι, Βρυώνης, Κουτσουρόπουλος, Χρόνης, Καλογερόπουλος, Κωστάκης (75’ Παναγιώτης Κλάδης), Ίωνας Κλάδης.

401 views
Top