«Ξέσπασε» η Μάνη (pics)

Εξαιρετική εμφάνιση, επιβλητική νίκη 5-1 επί της Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης εκτός έδρας με πέντε διαφορετικούς σκόρερ και η ΑΕ Μάνης παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου.

Η ομάδα του Γιάννη Σαραντέα μάλιστα... καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη, με τα τρία γκολ που σημείωσαν οι Α. Καμπανάρος στο 20', Ν. Δ. Καλαρίτης στο 38' και Κ. Πουλάκος στο 43'.

Ο Μανωλέας στο 50' πρόσθεσε τον εαυτό του στον πίνακα των σκόρερ για το 4-0, με τον Παπαδόπουλο να μειώνει προσωρινά για τους «Νησιώτες» πέντε λεπτά αργότερα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 60' από τον Κούμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Πάμισο ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής ο τεχνικός διευθυντής των Μανιατών, Ηλίας Λουκαρέας.

Την βράβευση έκαναν ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Νίκος Ρούτσης και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου της Μεσσήσης, Γιώργος Πετρουλάκης.

Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης (Παναγιώτης Μπιζίμης): Α. Αλεβίζος, Κοντομανωλόπουλος (53' Σαραντόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Πετρουλάκης, Μπομπότσι, Κώστας, Σταθόπουλος (46' Λένα), Β. Αλεβίζος, Δαβέρος, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος (46' Μπορχάν).

ΑΕ Μάνης (Γιάννης Σαραντέας): Αποστολίδης, Μανωλέας, Α. Καμπανάρος, Β. Καμπανάρος, Γκιόκας, Μέτσο, Κ. Πουλάκος, Κούμε (70' Κομπιλίρης), Ν. Δ. Καλαρίτης (60' Γιαννής), Σαραντέας (76' Ν. Γ. Καλαρίτης), Π. Πουλάκος.

Διαιτησία: Σ. Λάμιας, Σ. Παλλαδινός, Α. Κυριόπουλος

691 views

Έκθεση εικόνων

Top