Ήττα «σοκ» για Αστέρα

Ήττα «σοκ» για τον Αστέρα στην Βαλύρα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 επιφύλασσε η 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΜ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα προήλθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάχου στο 41ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι που έχασαν σωρεία ευκαιριών, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Καίσαρη και Μαρινόπουλο «φωνάζουν» για ένα καταφανέστατο, όπως υποστηρίζουν, πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, το οποίο δόθηκε με σχετική ευκολία.

Μετά το τέλος του αγώνα το διαιτητικό τρίο αποχώρησε με παρουσία αστυνομικής δύναμης, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνος:  «Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της διαιτητικής τριάδας. Ένας από αυτούς με τράβηξε από το μανίκι της μπλούζας μου με πρόθεση να με χτυπήσει και συνέχισε να με σπρώχνει μέχρι την είσοδο μου στα αποδυτήρια.

Κατόπιν του γεγονότος αυτού ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η σύνταξη του φ.α. έγινε παρουσία αστυνομικής δύναμης».

Αστέρας Βαλύρας (Χρήστος Καίσαρης): Δ. Χριστόπουλος, Βασιλόπουλος, Ανδριανόπουλος, Η. Μπουρίκας, Σιάγκρης, Μαρινόπουλος, Γεωργακόπουλος, Τσάμης, Χ. Μπουρίκας (46' Καίσαρης), Γιαννόπουλος (55' Γ. Μακρής), Θεοδωρακόπουλος.

ΠΑΟΚ (Ίλια Λούτα): Ξυρόκωστας, Μάχι, Ντεμάρκου, Αραπάκης, Ρακιντζής, Παναγόπουλος, Γεωργακόπουλος, Νάτσης, Λουκάτος, Βλάχος (85' Αθανασόπουλος), Γιαννόπουλος (73' Κοκκορόγιαννης).

Διαιτησία: Η. Τσουλάκος, Ε. Αναγνωστόπουλος, Δ. Ρηγοπούλου

380 views
Top