Με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Σουληναρίου

Με κάθε επισημότητα έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Σουληναρίου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος, το απόγευμα της Τετάρτης παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη κι άλλων αιρετών του δήμου αλλά και ανθρώπων του αθλητισμού.

Μεταξύ άλλων στο Σουληνάρι βρέθηκαν τα μέλη της νυν διοίκησης της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και Τάκης Καλκαβούρας, ο τέως πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς.

Θυμίζουμε ότι στο γήπεδο έγιναν εργασίες τοποθέτησης τάπητα καθώς και κερκίδας 90 ατόμων. Πλέον η συνολική εικόνα του γηπέδου είναι σαφώς βελτιωμένη και καλύτερη, μάλιστα ήδη από καιρό έχει δοθεί προς χρήσης στο σύλλογο του Χανδριναϊκού, του οποίου είναι η φυσική έδρα.

«Σήμερα παραδώσαμε επίσημα στη Νεολαία του Δημου μας ένα ακόμα αθλητικό στολίδι , το ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Σουληναρίου. Συνεχίζουμε το έργο μας στον τομέα του Αθλητισμού», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στα social του Δήμου Πύλου -Νέστορος.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων στον δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη δόθηκε μια φανέλα του Χανδριναϊκού με το Νο 4.

Μετά τον εγκαινιασμό ακολούθησε φιλικός παιχνίδι μεταξύ του Χανδριναϊκού και της Κ17 της Καλαμάτας.

 

652 views
Top