Στην Κορώνη τη νέα χρονιά ο Σωτήρης Μπουραντώνης

Νέος σταθμός στην αξιοσημείωτη καριέρα του προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα ο Ακρίτας Κορώνης, με τον οποίο στοχεύει στο νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα να βάλει τον πήχη ψηλά!

Έτσι για την επόμενη σεζόν, παραμένοντας ο ίδιος στην ίδια κατηγορία, αναλαμβάνει το έργο να οδηγήσει την ομάδα της Κορώνης στην επίτευξη των στόχων της στο πρωτάθλημα της Α1, όπου την περσινή σεζόν ο Ακρίτας τερμάτισε στην 8η θέση ισοβαθμώντας στους 33 βαθμούς με Παπαφλέσσα Χώρας και ΑΟ Μεθώνης.

Να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Μπουραντώνης δέχθηκε πρόταση να παραμείνει για τρίτη σεζόν στο Δώριο και παρά την εξαιρετική συνεργασία που είχε με τους ανθρώπους του ΑΟΔ, διαφωνώντας με τους στόχους που θέτονται γι’ αυτή, πήρε την απόφαση να τους αποχαιρετήσει!

Ο αποχαιρετισμός του στην ομάδα του Δωρίου με την οποία συνεργάστηκε τις δυο προηγούμενες σεζόν, αρκετά συγκινητικός:

"Μέσα από την προσωπική μου ιστοσελίδα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Δωρίου με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία 2 χρονιά κατά την παραμονή μου σε αυτή την ομάδα.

Τους ευχαριστώ διότι κατέθεσαν σώμα, πνεύμα, ψυχή αλλά κυρίως το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει! Θα ήθελα να γνωρίζουν πως έκανα το καλύτερο δυνατό και πως κατέθεσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βελτιώσω και την τεχνικοτακτική κατάστασή τους αλλά κυρίως για να μπορέσουν μέσα από μένα να πετύχουν την αυτοβελτίωση τους δοκιμάζοντας ο καθένας ξεχωριστά τις δυνατότητες και τα όρια του!

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ του Α.Ο Δωρίου για την πρόταση που μου έγινε, να συνεχίσω για 3 συνεχόμενη χρονιά στην συγκεκριμένη ομάδα (παρόλο βέβαια που δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία καθώς υπήρξε ασυμφωνία σχετικά με τους στόχους που ήθελε να θέσει η ομάδα).

Ειλικρινά, ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο μου όλο αυτό το καιρό, και με άφησαν να ηγούμαι ελεύθερα αυτή τη μεγάλη ομάδα, η οποία αδικείται με το να βρίσκεται σε μια κατηγορία η οποία δεν της αρμόζει (Α1).

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που μέσα από αυτή την συνεργασία μπόρεσα να γνωρίσω υπέροχους και άξιους ανθρώπους όπως ο πρόεδρος Θεμιστοκλής Δήμας, Γεώργιος Αλεξάκης, Γιάννης Λόντος, Άρης Ηλιόπουλος, Κανελλόπουλος Κώστας, Γκρίτζαλης Κώστας, Θεοχάρης Περής, το βοηθό μου αλλά και προπονητή τερματοφυλάκων για την προσφορά του Μιχάλη Νικητόπουλο, αλλά και τον έφορα υλικού Χρήστο Κουλόλι. Ευχαριστώ επίσης τα ταλεντάκια (παιδικό-προπαιδικό) του Α.Ο Δωρίου για την ευχάριστη και όμορφη ανάμνηση που μου δημιούργησαν τα τελευταία 2 χρόνια.

Άλλο ένα ευχαριστώ θέλω να πω στην Άντζυ Γκιάτα που ήταν πάντα δίπλα μας και απομνημόνευε όλες τις όμορφες στιγμές μας μέσω των φωτογραφιών. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της ανοδικά και να βρεθεί στην θέση όπου της αρμόζει, η οποία δεν είναι άλλη από την Α Τοπική".

702 views
Top