Σπουδαίο "deal" με Τριανταφυλλάκη ο Α.Ο. Μεθώνης!

Σε μια από τις μεταγραφικές εκπλήξεις του εφετινού καλοκαιριού προχώρησε ο Α.Ο. Μεθώνης αποκτώντας το Νίκο Τριανταφυλλάκη από τον Α.Σ. Πανθουριακό!

Η εν λόγω μεταγραφή δεν είχε προαναγγελθεί και σίγουρα ήταν η πιο δυνατή που έκανε -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- η ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου.

Διότι το να αποκτάς έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του Τριανταφυλλάκη με την "πλούσια" προϋπηρεσία στις εθνικές κατηγορίες, είναι όπως και να το κάνουμε σπουδαίο γεγονός.

Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. Μεθώνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τριανταφυλλάκη! Ο πολύπειρος μέσος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα μας.

Έχει αγωνιστεί εκτός άλλων σε Καλαμάτα, Παναιτωλικό, Ρόδο, Ηρακλή Ψαχνών, Παναιγιάλειο. Καλώς ήρθες Νίκο!"

Ο Τριανταφυλλάκης, ο οποίος εκτός από τον Πανθουριακό έχει αγωνιστεί σε τοπικό επίπεδο και σε Αναγέννηση Παραλίας, Πάμισο Μεσσήνης, αποτελεί το 5ο θερινό απόκτημα του συλλόγου, μετά τους Βαγγέλη Τσέλιο (από Νέστωρ Πύλου), Παναγιώτη Παπανικολόπουλο (από Α.Ο. Ασπροχώματος), Μάριο Βουρνά (από Αναγέννηση Παραλίας) και Στέλιο Ηλιόπουλο (από Α.Ο. Διαβολιτσίου).

Στον αντίποδα, αποχώρησαν οι Βασίλης Γιάνναρης (σε Χανδριναϊκό Π.Σ.), Παναγιώτης Ξυδιάς (σε Εθνικό Μελιγαλά) και Παύλος Πεΐδης (ελεύθερος).

368 views
Top