Ηρακλής Καλαμάτας: “Ίδια φιλοσοφία, καλό ποδόσφαιρο”, λέει ο Άρης Γαλανόπουλος

 

Να συνεχίσει από εκεί που τελείωσε πέρυσι θα επιδιώξει ο Ηρακλής Καλαμάτας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Μεσσηνίας με τις αρχές και την φιλοσοφία δουλειάς να παραμένουν σταθερές.

Η Καλαματιανή ομάδα έκανε το απόγευμα της Πέμπτης την πρώτη συγκέντρωση στο “Π. Μπαχράμης” με την παρουσία του προέδρου Παναγιώτη Κομπότη, μελών της διοίκησης και φίλων του συλλόγου.

«Δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας. Προτεραιότητα ήταν να κρατήσουμε τον βασικό κορμό και να γίνουν λίγες, αλλά στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις. Ήρθαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που όταν προσαρμοστούν θα βοηθήσουν την ομάδα”, τόνισε ο Άρης Γαλανόπουλος δίνοντας το στίγμα της νέας χρονιάς και συμπλήρωσε:

Στην πρώτη φάση της προετοιμασίας θα συμμετάσχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από το παιδικό τμήμα και μέσα από τις προπονήσεις θα δούμε αν κάποιοι προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε να έχουμε την καλή εικόνα που παρουσιάσαμε στον β’ γύρο του περυσινού πρωταθλήματος”.

Μεταγραφικά ο Ηρακλής Καλαμάτας μέχρι τώρα έχει κάνει τρεις κινήσεις. Έχει αποκτήσει τους Βασίλη Μητσέα, Γιώργο Σκαρπαλέζο και Αντώνη Κωνσταντόπουλο (οι δύο τελευταίοι απουσίαζαν από την πρώτη συγκέντρωση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Στο ρόστερ βρίσκονται και οι Σωτήρης Κουκούτσης, Γιάννης Κατσαρός, Σπύρος Μάρης, Παναγιώτης Μουρούφας, Γιώργος Παπαδέας, Ηλίας Βαΐτσης, Γιάννης Λύρας, Δημήτρης Βλαχάκης, Κωνσταντίνος Μπρακούλιας, Μάρκος Φίλαϊ, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Μπακλαβάς, Αβτζί Αλμπέρ και Βασίλης Κωνσταντόπουλος (απουσίαζε δικαιολογημένα).

Στην προετοιμασία λαμβάνουν μέρος και ορισμένοι ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος. Πρόκειται για τους Νίκο Διαμαντόπουλο, Ιάσονα Αλοίμονο, Φίλιππο Παναγόπουλο, Παναγιώτη Αλάμαρα, Άγγελο Κακκαβά και Βασίλη Μπάκα.

Τέλος, η διοίκηση του Ηρακλή Καλαμάτας διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά με δώρο ένα μηχανάκι σκούτερ από το Μότο Νίκας. Ο τυχερός αριθμός είναι το 926. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τους επαγγελματίες, καθώς επίσης τα μέλη και τους φίλους της ομάδας για τη μεγάλη ανταπόκριση.

 

576 views
Top