«Πέταξε» βαθμούς η Μάνη

Έχασε έδαφος στη «μάχη» της ανόδου η ΑΕ Μάνης, η οποία πέταξε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην έδρα της απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη ΑΕΚ Καλαμάτας (1-1).

Οι «κιτρινόμαυροι» ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Βασίλοβιτς στο 34', ενώ το γκολ της ισοφάρισης για τους Μανιάτες πέτυχε στο 70' ο Κ. Πουλάκος.

Πάντως και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε ανατροπή των Σαραντέα και Κ. Πουλάκου, ενώ τα έχουν με την... τύχη τους, καθώς είχαν χαμένο πέναλτι με τον Κούμε, δύο δοκάρια με τους Ν. Δ. Καλαρίτη και Κούμε, ενώ απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος τους, αλλά και για δύο περιπτώσεις οφσάιντ που υποδείχθηκαν λανθασμένα όπως υποστηρίζουν.

ΑΕ Μάνης (Γιάννης Σαραντέας): Αποστολίδης, Γιαννής, Στύλλα, Β. Καμπανάρος, Γκιόκας, Α. Καμπανάρος, Σούλα, Κούμε, Ν. Δ. Καλαρίτης (59' Κιτσιγιάννης), Σαραντέας, Κ. Πουλάκος.

ΑΕΚ Καλαμάτας (Παναγιώτης Λαδάς): Δημητρακόπουλος, Αλεβίζος (75' Διπλάρης), Λαδάς, Κατσάκος (46' Τζώλος), Παυλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Βασίλοβιτς, Μπαζάνης, Παναγιωτόπουλος, Τσεκάνι (65' Μπαντάς).

Διαιτησία: Χ. Γεωργαντάς, Δ. Τάγαρης, Δ. Τσακόπουλος

339 views
Top