Ασπρόχωμα... τέλος!

Tην απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας πήρε το ΔΣ του ΑΟ Ασπροχώματος!

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε το συμβούλιο της ομάδας, έκανε γνωστό πως οι άνθρωποι που σηκώνουν το οικονομικό βάρος της ομάδας τα τελευταία 22 χρόνια δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν στον ίδιο βαθμό και έτσι η ανδρική ομάδα δεν θα αγωνιστεί στη νέα σεζόν 2018-19. Όπως τονίζεται η απόφαση αυτή δεν αφορά τα τμήματα υποδομών παρά μόνο την ανδρική ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ασπροχώματος έχει ως εξής:

Ανακοινώνουμε με λύπη ότι ο ΑΟ Ασπροχώματος δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Μεσσηνίας περιόδου 2018-2019.

Παρά τις επαφές με ανθρώπους δεν υπήρχε ενδιαφέρον να εμπλακούν και να βοηθήσουν την ομάδα. Το ίδιο έγινε και τα περασμένα χρόνια. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί μια ομάδα χρηματοδοτούμενη μόνο από ένα-δυο άτομα πράγμα που γίνεται εδώ και 22 χρόνια. Ως εκ τούτου πήραμε τη δυσκολότερη και πιο οδυνηρή απόφαση να μην κατέβουμε. 22 χρόνια ζήσαμε όμορφες και δύσκολες στιγμές. Χαρήκαμε για τις επιτυχίες, στεναχωρηθήκαμε για τις αποτυχίες, όμως η απόφαση μας αυτή ήταν η πιο πικρή.

Η ομάδα όμως δεν θα μείνει άπραγη. Θα κατεβάσει παιδικά τμήματα και θα προσπαθήσει έχοντας χρόνο να να ανασυγκροτηθεί και να επανέλθει.”

 

674 views
Top