ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλλαγή σελίδας και τα ηνία σε Μπουραντώνη, Παναγιωτόπουλο

Αλλαγή σελίδας και πέρασμα σε μια νέα, ποδοσφαιρική, εποχή για τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας που στρέφεται στις μικρές ηλικίες δίνοντας τα ηνία στο δίδυμο των Σωτήρη Μπουραντώνη και Βασίλη Παναγιωτόπουλου. Η ανακοίνωση…

«ΜΕΓΑΛΟ DEAL ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΜΗΝΑΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12 ΚΑΙ Κ-14.

ΤΑ ΗΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΜΠΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ UEFA B’ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ UEFA C ’

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. (ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.)

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ TEAM

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΤΣΑΤΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΜΠΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΥΓ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

1221 views
Top