Με χατ - τρικ Κουρεντζή

Με τον Γιώργο Κουρεντζή να κάνει χατ-τρικ η Νέδουσα Αλαγονίας νίκησε με 5-2 τον ΑΟ Χατζή και πανηγύρισε την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Με ένα... εκρηκτικό πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Κουρεντζή (5', 15') και ένα του Τοντέρικα (9').

Κάπου εκεί ήρθε η χαλάρωση, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν με τον Παυλόπουλο να σκοράρει δις (26', 49' πεν.).

Μάλιστα, έφτασαν μια... ανάσα από την ισοφάριση στο 75' όταν ο Ι. Σαραντόπουλος «σημάδεψε» με κεφαλιά το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η ομάδα του Νικήτα Λαδά ωστόσο σοβαρεύτηκε και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών με τους Κόρμαλη (80') και Κουρεντζή (81') για το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Χατζή έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίκτες, καθώς με το σφύριγμα της ανάπαυλας ο Τερτίπης του ΑΟ Χατζή είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

Νέδουσα Αλαγονίας (Νικήτας Λαδάς): Βαρελάς, Γιαννούλης, Παρασκευάς, Κουρεντζής, Μιχαλόπουλος, Χ. Κυριακόπουλος, Κόρμαλης, Π. Κυριακόπουλος, Νίκας, Τοντέρικα, Μπάρας.

ΑΟ Χατζή (Αλέκος Λυκοτραφίτης): Σωτηρόπουλος, Μαραγκός, Τερτίπης, Αγγελόπουλος, Κατσίποδας, Γ. Σαραντόπουλος, Βασίλεφ, Ι. Σαραντόπουλος, Βέλμαχος, Χαραλαμπόπουλος, Παυλόπουλος.

Διαιτησία: Σ. Παλλαδινός, Δ. Ρηγοπούλου, Α. Μιχαλόπουλος

351 views
Top