Πράσινα Πουλιά-Ακαδημία Παμίσου 2-3: Με χατ τρικ Αράπι η ανατροπή κορυφής

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κορυφής του Β΄ Ομίλου της Β΄ Τοπικής εδραιώθηκε η Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της, με 3-2, στο ντέρμπι του ομίλου με αντίπαλο τα Πράσινα Πουλιά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ακαδημία Παμίσου ήταν ο Ρονάλντο Αράπι, που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του στο 30΄(σουτ), 80΄(πέναλτι) και στο 90΄ με πλασέ.

Για τα Πράσινα Πουλιά, που προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, σκόραραν οι Κων/νος Μαγκλάρας (32΄ με σουτ) και Σωτήρης Μπίτσικας (72΄ με σουτ). Το καλαματιανό σωματείο είχε στον πάγκο του, για πρώτη φορά, τον Αντώνη Παπαγιαννόπουλο που αντικατέστησε τον Παναγιώτη Στάθη.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ (Αντώνης Παπαγιαννόπουλος): Καλογερόπουλος, Μαγκλάρας, Καλύβας, Σγάντζος, Σχοινάς (54΄ Γκαϊδόγιαννης, Μπίτσικας (90΄ Μάντης), Θεοδωρόπουλος, Σπύρος, Καλαντζής, Σκιαδάς, Σπυρόπουλος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Νίκος Μουλατσιώτης): Α. Τόσκα, Παπαγεωργακόπουλος (23΄ λ. τρ. Αγγελόπουλος, 93΄ Φράγκος), Δημητρακόπουλος, Ηλ. Φράγκος, Βόλαρης (81΄ Γκάργκουλας), Μπορχάν, Στασινόπουλος, Ε. Κοντομανωλόπουλος (46΄ Δ. Κοντομανωλόπουλος), Αράπι, Μπίσσα, Κ. Τόσκα.

Γ. Μάραντος.

765 views
Top