Εκτός η Εράνη, εντός ο Ακρίτας

Δύο συναντήσεις περιλαμβάνει το Σάββατο (19/12) το άνοιγμα της 13ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΜ.

Η πρωτοπόρος και αήττητη Εράνη Φιλιατρών δοκιμάζεται στο «Γεώργιος Λουκαρέας» κόντρα στην Ομόνοια Καλαμάτας, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας Ακρίτας Κορώνης φιλοξενεί τον Αίαντα Καλαμάτας.

Ομόνοια Καλαμάτας - Εράνη Φιλιατρών

Ο Σωτήρης Μπουραντώνης έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ενόψει Εράνης Φιλιατρών. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ομόνοιας Καλαμάτας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τραυματίες Νίκο Πέτροβα (διάστρεμμα) και Παναγιώτη Μπουραντώνη του Σωτηρίου (ρήξη πρόσθιου χιαστού), τον ανέτοιμο Δημήτρη Μπάλα, τον στρατευμένο Γιάννη Κάππο και τους Ραφαήλ Χατζηπαναγιώτη, Παναγιώτη Μπουραντώνη του Γεωργίου για επαγγελματικούς λόγους.

Με τέσσερις απουσίες θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα η Εράνη Φιλιατρών για τον αγώνα με την Ομόνοια στο «Γεώργιος Λουκαρέας».

Ο Δημήτρης Λίτσας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παναγιώτη Κώτσο που έχει ράμματα στο κεφάλι, στον Βασίλη Κίτο που βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους, στον Κώστα Καραχάλιο για λόγους εργασίας και στον Αντώνη Καλογερόπουλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο.

Ακρίτας Κορώνης - Αίαντας Καλαμάτας

Με μοναδική απουσία αυτή του Παντελή Μαθιόπουλου που είναι τιμωρημένος θα υποδεχθεί ο Ακρίτας Κορώνης του Νίκου Σαββίδη τον Αίαντα Καλαμάτας.

Δίχως τους Παναγιώτη Αντωνόπουλου για επαγγελματικούς λόγους, Κώστα Παπαβασιλόπουλο που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και Δημήτρη Ηρακλή που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο θα ταξιδέψει στην Κορώνη ο Αίαντας Καλαμάτας του Γιάννη Σακελλαρόπουλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 19/12, 15:00

Ακρίτας Κορώνης - Αίαντας Καλαμάτας (Κορώνης): Ι. Κουτσαναστάσης, Κ. Αντωνόπουλος, Α. Καυκάς
Ομόνοια Καλαμάτας - Εράνη Φιλιατρών («Γεώργιος Λουκαρέας»): Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Φ. Κασκάνης, Δ. Ταβουλαρέας

460 views
Top