Τάσος Σαρδέλης: Από τα γήπεδα στη πολιτική!

Με ευχαρίστηση δέχτηκε η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας και της ευρύτερης περιοχής της είδηση της υποψηφιότητας για την τοπική αυτοδιοίκηση ενός “δικού της παιδιού”, νέου επιστήμονα και αθλητή.

Ο λόγος για τον 25χρονο Αναστάσιο Σαρδέλη, αρχηγό του ΠΑΟ Καλλιθέας με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα.

Ο μαχητικός στα γήπεδα Αναστάσιος Σαρδέλης αποφάσισε να δώσει την μάχη και στον εκλογικό στίβο, στέλνοντας έτσι το μήνυμα και ταυτόχρονα το παράδειγμα για την ενασχόληση της νεολαίας με τα κοινά για την διαμόρφωση των συνθηκών ζωής με μια φρέσκια ματιά στα πράγματα βασισμένη πάντα σε αρχές και αξίες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι καλή επιτυχία και επίτευξη όλων των στόχων του στο πολιτικό του ξεκίνημα αλλά και στο ποδοσφαιρικό του εγχείρημα καθώς η αγαπημένη του ομάδα, που είναι από 14 χρονών, είναι στις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της Βκατηγορίας Μεσσηνίας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 

1262 views
Ετικέτες
Top