Πανιώνιος: «Να απαλλαγεί σύντομα το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο από βοηθούς σαν τον κ. Ταβουλαρέα!»

Η δυσαρέσκεια και ο εκνευρισμός που επικρατεί στον Πανιώνιο Καλαμάτας, για τη διαιτησία στο ματς με τον Α.Ο. Λαιΐκων μεταφράστηκε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Οι άνθρωποι των “κυανέρυθρων”, υποστηρίζουν ότι οι υποδείξεις του δεύτερου βοηθού, Δημήτρη Ταβουλαρέα, στον αγώνα για τη 17η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ τοπικής δεν ήταν τυχαίες, αφού παράπονα εκφράστηκαν και για το ματς με την Ακαδημία Παμίσου στη Μεσσήνη.

Η διοίκηση του Πανιωνίου δεν κάθισε με... σταυρωμένα χέρια και για το λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άλλη μια φορά ο κ. Ταβουλαρέας Δημήτριος επιτέλεσε το καθήκον του, να μην κερδίσει ο Πανιώνιος.

Μετά το “ρεσιτάλ” 
στη Μεσσήνη, όπου... ανακάλυψε οφσάιντ σε φάση που δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση παράβασης, κι ενώ ο διαιτητής είχε υποδείξει πέναλτι υπέρ της ομάδος μας (υπάρχει και διαθέσιμο βίντεο αυτής της εφεύρεσης), σήμερα ο εν λόγω κύριος άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, παρότι ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας (Α.Ο. Λαιΐκων) ξεκίνησε τη φάση της ισοφάρισης από εμφανέστατη θέση οφσάιντ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο συγκεκριμένος κύριος δείχνει το μένος του απέναντι στην ομάδα μας σε κάθε ευκαιρία και επιθυμούμε να μην τον ξαναδούμε σε αγώνα μας, αίτημα το οποίο θα κατατεθεί και στην Ένωση. Ας ελπίσουμε το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο να απαλλαγεί σύντομα από βοηθούς σαν τον κ. Ταβουλαρέα, οι οποίοι ζουν απ’ τις ομάδες και παίζουν με τα νεύρα όλων μας.
»

606 views
Top