Ακαδημία Παμίσου: Κλήθηκε ξανά στην Κ-19 της Αλβανίας ο Σάρι Τόσκα! (φώτο)

Κοντά στο να ζήσει... το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή βρίσκεται ο Σάρι Τόσκα, καθώς ο 18χρονος τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε από τον Νεβίλ Ντέντε στην προεπιλογή της Εθνικής Αλβανίας Κ-19 για την προκριματική φάση του Εuro 2020!

O ομοσπονδιακός τεχνικός της γείτονος χώρας ανακοίνωσε τα 26 ονόματα των ποδοσφαιριστών που υπολογίζει για τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Βέλγιο από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου 2019 και ανάμεσα σ' αυτά βρίσκεται και του γκολκίπερ της Ακαδημίας Παμίσου.



Αντίπαλοι της Κ-19 της Αλβανίας θα είναι το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, το Βέλγιο και η Ισλανδία.
 
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την προσεχή Τρίτη 19 Μαρτίου (μέχρι και τις 27 του ίδιου μήνα) στην πόλη Ντούρες, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση, ενώ θα δοθούν και φιλικά τεστ τόσο με την Κ-19 των Σκοπίων, όσο και με άλλες ομάδες της περιοχής.

Θυμίζουμε ότι ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Παμίσου είχε συμμετάσχει ξανά σε προπονήσεις τον περασμένο Γενάρη, δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύει ο προπονητής του.




799 views
Top