Στη Μεσσηνία ο “Νουρέγιεφ” Βασίλης Χατζηπαναγής- Καμπ σήμερα στην Κυπαρισσία

 

Στην Μεσσηνία βρίσκεται από την Δευτέρα ο σπουδαίος Βασίλης Χατζηπαναγής, για ένα ποδοσφαιρικό διήμερο- γιορτή για τον ΠΑΟ Καλού Νερού.

Ο θρυλικός “Βάσια” του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ηγηθεί προπονητικού καμπ που θα γίνει σήμερα Μεγ. Τρίτη στις 5:30 μ.μ., όπου θα μυήσει στα μυστικά της “στρογγυλής θεάς” τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, μαζί με τον συνεργάτη του και προπονητή, Νίκο Φράγκο και την συνεργασία των προπονητών του ΑΟΚ Παναγιώτη Παναγόπουλου, Στέφανου Ανδρουτσή και Ίλιε Μιτρόφ.

Όλα αυτά στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου αναμένεται μια όμορφη ποδοσφαιρική εκδήλωση η οποία αναβαθμίζει την ήδη πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλου ς, θα δώσει το παρών και σε φιλικό τουρνουά που θα έχει χαρακτήρα φιέστας, αύριο Μ. Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, με τη συμμετοχή ακόμη της ομάδας των Παλαιμάχων της Εράνης, αλλά και μιας Επίλεκτης ομάδας του Α.Ο. Κυπαρισσίας.

 

 

308 views
Top