Σήκωσε την κούπα το Καλό Νερό- Λάμψη “Βάσια” και έξαλλοι πανηγυρισμοί για το 2ο σερί πρωτάθλημα (φώτο)

 

Με τον σπουδαίο Βασίλη Xατζηπαναγή να προσδίδει ξεχωριστή αίγλη οι πρωταθλητές του ΠΑΟ Kαλού Nερού σήκωσαν στον ουρανό της Τριφυλίας την κούπα του πρωταθλητή στη φιέστα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Κυπαρισσίας!

Ο “Νουρέγιεφ” του ποδοσφαίρου, μία από τις μεγαλύτερες μορφές που έχουν πατήσει τα ελληνικά γήπεδα, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην γιορτή που στήθηκε στην Κυπαρισσία παρουσία των φίλων της ομάδας που πανηγύρισε για δεύτερη σερί χρονιά πρωτάθλημα και άνοδο.

Πριν τις απονομές έγιναν δύο φιλικά παιχνίδια, το πρώτο μεταξύ των Παλαιμάχων της Εράνης και των Παλαιμάχων της Κυπαρισσίας, με τους Φιλιατρινούς να παίρνουν τη νίκη με 3-0, χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Φρούσος (17’), Δεσποτόπουλος (21’) και Μητρόπουλος (28’).

Στο δεύτερο ματς τέθηκαν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟ Καλού Νερού και μια επίλεκτη ομάδα του ΑΟ Κυπαρισσίας, η οποία αποτελούνταν από πρώην ή εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του συλλόγου, δίχως να υπάρξει σκορ.

Παλαίμαχοι Κυπαρισσίας: Βλάχος (15’ Μουστόγιαννης), Λεκάντης, Σταματόπουλος, Τριπόδης (15’ Κατσίρος), Μπούρας, Ανδρουτσής, Παναγόπουλος, Σπυρόπουλος, Νικολόπουλος, Σινόπουλος, Μητρόπουλος.

Παλαίμαχοι Εράνης: Πανταζέλος, Δρακόπουλος (20’ Στριμπάκος), Μπαχούμας, Αρβανιταντώνης (20’ Ορφανίδης), Ζάγκος (20’ Τσούτσας), Διονυσόπουλος, Τριαντόπουλος (17’ Μίχος), Μητρόπουλος, Φρούσος, Λυμπερόπουλος, Δεσποτόπουλος.

ΠΑΟ Καλού Νερού: Σταυρόπουλος, Κ. Λαμπρόπουλος (13’ Μουζής), Π. Λαμπρόπουλος (13’ Μιχαλακόπουλος), Παπαθεοδοσίου, Παναγούλιας (13’ Βλάμης), Κορμπής, Δεμπεγιώτης (13’ Κώτσος), Κυριακούλης (18’ Μπακούρος), Ανδρεόπουλος (13’ Μητρόπουλος), Σιγέρης (13’ Δημ. Διονυσόπουλος), Λυμπ. Διονυσόπουλος (18’ Μητρόπουλος).

ΑΟ Κυπαρισσίας: Αθανασόπουλος, Κοσμόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Θαν. Κωνσταντόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Τάνεφ (18’ Δημητρακάκης), Σούπουλη, Κυρ. Κωνσταντόπουλος.

Τα παιχνίδια διηύθυνε ο Βαγγέλης Αράπης, με βοηθούς τους Γιώργο Μπαρδή και Άρη Καμάι.

Μετά το πέρας των αγώνων, ο Βασίλης Χατζηπαναγής βραβεύτηκε για την μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο από τον ΠΑΟ Καλού Νερού, όσο και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Τριφυλίας, τους Παλαίμαχους της Εράνης, την Κυπαρισσία.

Τις τιμητικές πλακέτες έδωσαν αντίστοιχα, η πρόεδρος Ελένη Γκόγκα, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, η αντιδήμαρχος Τριφυλίας, Ιωάννα Κωνσταντέλλου, ο προπονητής των Παλαιμάχων της Εράνης, Νίκος Μπάιμπος και ο προπονητής του ΑΟ Κυπαρισσία, Τάκης Παναγόπουλος.

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης παρέδωσε τη 
“κούπα” του πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Μητρόπουλο, με τις σαμπάνιες, τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το γλέντι για τους πρωταθλητές συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ σε δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στο εστιατόριο "Το Πέτρινο Μπαλκόνι" στην Παραλία του Καλού Νερού.

*Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη φιέστα του ΠΑΟ Καλού Νερού.

613 views
Top