Πραγματοποιήθηκε το ιστορικό ραντεβού του Πατίστα

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα ανάλογου του τρόπου που κινείται όλα αυτά τα χρόνια από την ημερομηνία ίδρυσης του, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/12) το ιστορικό ραντεβού των μελών που έδρασαν στα πρώτα... βήματα του ΑΟΠΚ Πατίστα, ενώ το παρών έδωσαν και μέλη της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

Διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ «μεγάλων» και «μικρών» όπου για την ιστορία έληξε ισόπαλος 9-9, ενώ στην διαδικασία των πέναλτι νικητές αναδείχθηκαν οι «μικροί».

Με τους «μεγάλους» αγωνίστηκαν οι: Φώτης Νταντής, Μάκης Νταντής, Νίκος Παπαστάθης, Βασίλης Παπαστάθης, Φώτης Χριστόπουλος, Βαγγέλης Γυφτέας, Χρήστος Μαραβέλας, Βασίλης Πανταζής, Σπύρος Παπουτσής, ενώ με τους «μικρούς» οι: Κώστας Κακαλέτρης, Μιχάλης Αντωνόπουλος, Γιάννης Βασιλειάδης, Γιάννης Σαρδέλης, Δημήτρης Παπουτσής, Νίκος Κοζομπόλης, Παναγιώτης Κακαλέτρης, Ραμέας, Γιάννης Δούβας και Βασίλης Σπανός.

Ακολούθησε παρουσίαση φωτογραφικού υλικού από την 16χρονη πορεία του συλλόγου, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με φαγητό, κρασί και ευχές για το νέο έτος. 

514 views
Top