Ντύνει στα «κυανόλευκα» τον Στυλιανόπουλο

Η πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή Καλαμάτας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κώστας Στυλιανόπουλος. Για τον 43χρονο μεσοεπιθετικό δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει η Μεσσηνία τα τελευταία 25 χρόνια και σπεσιαλίστα στις στημένες φάσεις.

Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, ΑΟ Φαραί, Απόλλωνα Καλαμάτας, ΑΟΠΚ Πατίστα, ΑΟΕΣΩΜ Καλαμάτας, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Δωριέα Δωρίου, Εθνικό Μελιγαλά, Απόλλωνα Πεταλιδίου και με την εμπειρία του μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα για την παραμονή της ομάδας των Γιαννιτσανίκων στην Α1 ΕΠΣΜ.

Πλέον, οι «κυανόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους για την απόκτηση ενός 31χρονου τερματοφύλακα, με τον οποίο έχει επέλθει προφορική συμφωνία και απομένει να εξασφαλίσει την «ελευθερία», μιας και την δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει σε σύλλογο της πρώτης κατηγορίας του Νομού μας.

Το Sport365.gr γνωρίζει το όνομα του συγκεκριμένου τερματοφύλακα, όπως γνώριζε και αυτό του Κώστα Στυλιανόπουλου, όμως δεν το ανακοινώνει μέχρι να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Στον Ηρακλή τέλος, γίνονται σκέψεις για να κινηθεί η ομάδα και για την απόκτηση ενός επιθετικού.

593 views
Top