Επίσημα... Μεθωναίοι Μανιάτης, Βλαχόπουλος, Μουλαβασίλης

Και επισήμως παίκτες του ΑΟ Μεθώνης είναι από την Κυριακή (3/1) οι Χρήστος Μανιάτης, Φάνης Βλαχόπουλος και Χάρης Μουλαβασίλης.

Ανακοινώθηκε το τριπλό «χτύπημα» που ισχυροποιεί τoν σύλλογο από την Μεθώνη για την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1 ΕΠΣΜ.

«Ο ΑΟ Μεθώνης ανακοινώνει την απόκτηση των Χρήστου Μανιάτη,Φάνη Βλαχόπουλου και Χάρη Μουλαβασίλη, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Χρήστος Μανιάτης: Γεννήθηκε στις 28/05/79. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Μεσσηνιακός ΓΣ. Στο παρελθόν ο 36χρονος μέσος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε ΑΕ Σπάρτης, Λεωνίδιο, ΑΟ Μάνης, Εθνικό Πειραιώς, Νέα Ιωνία, Κερατσίνι, Ηλιούπολη, Παναργειακό, Καλαμάτα, ΑΕ Σπάρτης, Ιωνικό, ΑΕ Χαλκίδας, Εθνικό Μελιγαλά, ΠΑΣ Κόρινθο και Πάμισο Μεσσήνης.

Φάνης Βλαχόπουλος: Γεννήθηκε στις 29/12/82. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΣ Ανδρούσης. Παλαιότερα ο 32χρονος επιθετικός έχει παίξει σε Πάμισο Μεσσήνης, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Παπαφλέσσα Χώρας, Παπαφλέσσα Άμφειας, ΑΣ Πανθουριακό και Εθνικό Μελιγαλά.

Χάρης Μουλαβασίλης: Γεννήθηκε στις 12/08/83. Τελευταία ομάδα του 31χρονου αμυντικού ήταν ο ΑΣ Ανδρούσης, ενώ ακόμη έχει φορέσει την φανέλα του ΑΟ Σπερχογείας.

406 views
Top