ΑΕΚ Καλ.: Ο Κώστας Μίντζηρας υπεύθυνος της Ακαδημίας, συνεργασία με ΠΑΕ ΑΕΚ!

 

Στον Κώστα Μίντζηρα θα εμπιστευτεί το σημαντικό κομμάτι των Ακαδημιών της η ΑΕΚ Καλαμάτας, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

Οι κιτρινόμαυροι στοχεύουν ψηλά όσον αφορά το αναπτυξιακό κομμάτι και μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Λαπιώτης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. στα Σπάτα και είχε συνάντηση με τον Υπεύθυνο Διοίκησης και Οργάνωσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου, Ηλία Κυριακίδη, με τους οποίους συζήτησε την προοπτική ένταξης της Ακαδημίας στο Δίκτυο Ακαδημιών της Α.Ε.Κ. Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως Καλαμάτας ( Α.Ε.Κ. Καλαμάτας) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της Ακαδημίας της με τον Κώστα Μίντζηρα, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε απο τις Ακαδημίες του Π.Ο. Καλαμάτας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, στον Πάμισο κ.α..

Ως προπονητής Ακαδημιών εργάστηκε στις ομάδες του Φαραί, Απόλλωνα Καλαμάτας, Εθνικού Μελιγαλά και Μάνης.

Ακόμα, στο κιτρινόμαυρο επιτελείο εντάσσεται ο διατροφολόγος-διαιτολόγος, Κώστας Μούντανος, ο οποίος θα έχει τακτική επαφή με τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους.

Για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της Ακαδημίας μας την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. στα Σπάτα, ο πρόεδρος της Α.Ε.Κ. Καλαμάτας, Σπύρος Λαπιώτης με τον Υπεύθυνο Διοίκησης και Οργάνωσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου, Ηλία Κυριακίδη, οι οποίοι συζήτησαν για την προοπτική ένταξης της Ακαδημίας μας στο Δίκτυο Ακαδημιών της Α.Ε.Κ..

Ως πρώτο βήμα , ο προπονητής μας, Κώστας Μίντζηρας , θα παρακολουθήσει το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. που θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019.”

252 views
Top