ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε το τρέξιμο για τους κυανόλευκους

Tην πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (19/8), στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης», ο πάντοτε φιλόδοξος Ηρακλής Καλαμάτας που και πάλι θα διεκδικήσει την άνοδο-επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα άνοιξε με την καθιερωμένη συγκέντρωση στα αποδυτήρια του συλλόγου όπου και παραβρέθηκαν τα περισσότερα από τα μέλη του ΔΣ με πρώτο τον πρόεδρο Παναγιώτη Κομπότης, τον αγιασμό από τον πατέρα Ξενοφώντα Γαλανόπουλο και την παράδοση του αθλητικού υλικού στο αγωνιστικό τμήμα.

Εν συνεχεία ο προπονητής Άρης Γαλανόπουλος, ο συνεργάτης του Γιάννης Ζαπρόπουλος και οι παίκτες του ΗΡΑ βγήκαν στο γήπεδο όπου και ξεκίνησαν το τρέξιμο για τη νέα σεζόν. Οι κυανόλευκοι έχουν ενισχυθεί με τους Νίκο Αργάνη (αγωνιζόταν σε αθηναϊκή ομάδα), Μάριο Μεταξά, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα (Πράσινα Πουλιά), Σταύρο Διονυσόπουλο (Αίαντα Καλαμάτας ενώ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Φίλιππου Μάρη που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΑΕ Αβίας, ενώ πριν αρκετά χρόνια υπερασπίστηκε την εστία του Ηρακλή.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Το ρόστερ του Ηρακλή Καλαμάτας απαρτίζουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Παναγιώτης Σπαντιδέας, Γιώργος Παπαδέας, Ηλίας Βαΐτσης, Δημήτρης Βλαχάκης, Γιάννης Κατσαρός, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης Μουρούφας, Μάρκος Φίλαϊ, Σπύρος Μάρης, Παναγιώτης Αλάμαρας, Σταύρος Αδαμόπουλος, Κέλβιν Γκουμάι, Μανώλης Τσίνα, Βασίλης Ζαφειρόπουλος, Στέλιος Χριστόπουλος, Φίλιππος Παναγόπουλος, Νίκος Διαμαντόπουλος, Νίκος Αργάνης, Σταύρος Διαμαντόπουλος, Μάριος Μεταξάς, και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

267 views
Top