Γήπεδο Λαιΐκων: Τοποθετείται ο πλαστικός τάπητας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Λαιΐκων, που κατασκευάζει ο Δήμος Καλαμάτας σε χώρο παραχωρηθέντα από τα αδέλφια Κάρτσωνα.

Εκτιμάται πως οι σχετικές εργασίες θα ολοκληρωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή των Λαΐκων [Νταμάρια], θα ονομαστεί σε γήπεδο “Ιωάννης Κάρτσωνας”, και καλύπτει χώρο έκτασης 13,5 στρεμμάτων, που έχουν παραχωρήσει στο Δήμο Καλαμάτας χωρίς αντάλλαγμα τα αδέλφια Νικήτας και Σταυρούλα Κάρτσωνα.

Το γήπεδο θα έχει κερκίδες στη βόρεια πλευρά του. Στον αγωνιστικό χώρο τοποθετείται ήδη συνθετικός τάπητας, ενώ θα υπάρχει και σύστημα διαβροχής του. Ακόμη, θα εγκατασταθεί ηλεκτροφωτισμός. Ήδη έχουν κατασκευαστεί τα αποδυτήρια, με WC και ντουσιέρες.

Πρόκειται για έργο που κατασκευάζει η ανάδοχος εταιρεία Δημόπουλος ΑΤΕ, η οποία προσέφερε έκπτωση 51,21% επί προϋπολογισμού μελέτης 620.000 ευρώ με ΦΠΑ 24%.Πηγές χρηματοδότησης είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Τέλος επισημαίνεται ότι, νότια του ποδοσφαιρικού γηπέδου θα κατασκευασθεί και γήπεδο μπάσκετ, για την εξυπηρέτηση των αθλητικών αναγκών της περιοχής

 

231 views
Top