Σπουδαία μεταγραφή με Κατσιγιάννη ο Χανδριναϊκός
Το πρωί της Πέμπτης (7/1) ο Χανδριναϊκός ΠΣ ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή για τα μετόπισθεν, καθώς απέκτησε τον Γιάννη Κατσιγιάννη από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Πρόκειται για τον 32χρονο στόπερ που για αρκετά χρόνια είχε συνδέσει το όνομά του με τους Κυπελλούχους Μεσσηνίας, όντας βασικό στέλεχος στις επιτυχίες του συλλόγου, ενώ είχε διατελέσει και αρχηγός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Χανδριναϊκό ο Γιάννης Κατσιγιάννης θα συναντήσει τον αδερφό του, Διονύση που αγωνίζεται στην ομάδα του Χανδρινού επί τέσσερα συναπτά έτη.

Παρότι η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση μας ήταν γνωστή, δεν την είχαμε αποκαλύψει σεβόμενοι τους κώδικες δεοντολογίας, ωστόσο την είχαμε... φωτογραφίσει πρώτοι.

«Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Χανδριναϊκός ΠΣ που έκανε δικό του τον έμπειρο αμυντικό Γιάννη Κατσιγιάννη από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Με την προσθήκη αυτή η «φαρέτρα» του Δημήτρη Μάλαμα... γεμίζει με ποιότητα και δύναμη, μιας και στον Τσικλητήρα όπου αγωνιζόταν είχε γεμάτες χρονιές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας του, όντας ένας από τους αρχηγούς της.

Στον Χανδριναϊκό εκτός από καλούς φίλους, θα συναντήσει και τον αδελφό του Διονύση που έχει βρει το... λιμάνι του αρκετά χρόνια στην ομάδα.

Τ
ον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
391 views
Top