«Βομβαρδισμένο» το γήπεδο της Εράνης!

Σοβαρές υλικές καταστροφές τόσο σε σπίτια όσο και στο γήπεδο της Εράνης προκάλεσε ανεμοστρόβιλος ο οποίος έπληξε την περιοχή της Τριφυλίας τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής που σε κάποιους χώρους του γηπέδου είναι ολική. Η σκεπή στον χώρο του γυμναστηρίου ξηλώθηκε εντελώς (φωτογραφία του "Φιλιατρά News"), πολλά όργανα έπαθαν ζημιά, επίσης ζημιά έγινε και στην οροφή των αποδυτηρίων που αποκολλήθηκαν κεραμίδια ενώ έπεσε και η ψευδοροφή στα γραφεία της διοίκησης!

Τέλος, αποκολλήθηκε η πόρτα της εισόδου η οποία βρέθηκε σε παρακείμενο οικόπεδο, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι τσίγκου το οποίο δεν είναι της εγκατάστασης και προφανώς μεταφέρθηκε από αλλού βρέθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου!
Μεγάλες ζημιές όμως έγιναν και σε πολλές οικίες των Φιλιατρών, στην γύρω από το γήπεδο περιοχή ενώ έπεσαν και πολλά δέντρα.

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Εράνης επισκέφθηκε κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας και ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας προκειμένου να γίνει πλήρης καταγραφή των ζημιών και να προγραμματιστεί η αποκατάστασή τους.

583 views
Ετικέτες
Top