Επιστροφή με... σούπερ ντέρμπι!

Το σούπερ ντέρμπι του Κορδία, ανάμεσα σε Αναγέννηση Παραλίας και Ακρίτα Κορώνης, «κλέβει» σαφώς την παράσταση στην επανέναρξη της Α1 ΕΠΣΜ ύστερα από την... εορταστική διακοπή.

Από εκεί και πέρα, ο Χανδριναϊκός ΠΣ ταξιδεύει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει τον Αίαντα, ενώ η Ομόνοια φιλοξενεί στο «Γ. Λουκαρέας» τον Παπαφλέσσα Χώρας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί η Αναγέννηση Παραλίας στο ντέρμπι με τον Ακρίτα Κορώνης. Επιστρέφει ο Γιώργος Χάντζος στην αποστολή, εκτός έμεινε ο νεοαποκτηθέντας Γιώργος Βελλής, αφού δεν έχει ακόμη εκδοθεί το δελτίο του.
Ενισχυμένος θα ταξιδέψει στο Κορδία ο Ακρίτας Κορώνης. Στην διάθεση του Νίκου Σαββίδη τέθηκε και ο Βασίλης Κουτσολίας που επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από το σύντομο πέρασμά του από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ ΠΣ

Χωρίς τον Παναγιώτη Πολουπάτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και τους... γνωστούς απόντες, Δημήτρη Ηρακλή, Νίκο Παλιατσέα στην σύνθεσή του θα υποδεχθεί τον Χανδριναϊκό ΠΣ ο Αίαντας. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γρηγόρη Πανταζή, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ στα θετικά η επιστροφή του Νίκου Ζέρβα.
Τον «νέο»Γιάννη Κατσιγιάννη, τον τιμωρημένο Θανάση Φωτόπουλο και τον τραυματία Πέτρο Νικητόπουλο δεν υπολογίζει τα πλάνα του από την άλλη ο Δημήτρης Μάλαμας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ

Δύο απουσίες και μία επιστροφή μετράει ο Σωτήρης Μπουραντώνης στην Ομόνοια. Ο Γιάννης Κάππος είναι στρατευμένος, ο Νίκος Πέτροβας συνεχίζει να πονά (διάστρεμμα), ενώ ο Δημήτρης Μπάλας αποθεραπεύτηκε (επέμβαση χιαστού).
Μοναδικός απόντας για τον Κώστα Λυμπερόπουλο στην ομάδα της Χώρας ο νεοαποκτηθέντας Γρηγόρης Σταματόπουλος (δεν εκδόθηκε το δελτίο).

Α1 ΕΠΣΜ (14η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητές

Ομόνοια- Παπαφλέσσας Χώρας

«Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ»

Σάββατο

09/01/16

15:00

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Μ., ΚΑΣΚΑΝΗΣ Φ., ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ.

Αίαντας Καλ. –Χανδριναϊκός

«ΠΑΝ. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ

Σάββατο

09/01/16

15:00

ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ Ν., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΒΟΣΝΑΚΗΣ Κ.

Αναγέννηση Παρ.- Ακρίτας Κορώνης

ΕΠΣΜ

Σάββατο

09/01/16

15:00

ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ε.

462 views
Top