Καλό Νερό επτά... μποφόρ!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΑΟΠΚ Πατίστα από τον Αστέρα Μικρομάνης ο ΠΑΟ Καλού Νερού. «Συνέτριψε» με 7-0 τον ΑΟ Φυτειάς που παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις και ανέβηκε στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΜ.
Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 6' ο Γαλάνης. Στο 32' ο Μητρόπουλος έκανε το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γαλάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 3-0.
Στο 49' ο Κορακοβούνης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 4-0 και στο 62' ο Γκούντουβας πρόσθεσε τον εαυτό του στον πίνακα των σκόρερ.
Στο 62' ο Κοροκαβούνης σκόραρε ξανά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0, με τον Α. Βλάμη στο 71' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟΥ (Γιώργος Μητρόπουλος): Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Γ. Βλάμης, Κανελλόπουλος, Γαλάνης, Κανναβός, Μαρίνης, Π. Βλάμης (58' Γκούντουβας), Κορακοβούνης (71' Α. Βλάμης), Μητρόπουλος (61' Διονυσόπουλος), Κρητικός.
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ (Βαγγέλης Πουρνάρας): Μανωλούδης, Ταβουλαρέας (32' Δ. Μάρκου), Αργυρόπουλος, Πλεμμενόπουλος, Σπηλιώτης, Κυριόπουλος, Ε. Σ. Μάρκου (75' Ε. Χ. Μάρκου), Κωστόπουλος (53' Βούρτσας), Γ. Μάρκου, Καράμπελας, Δαβαρίας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Σ. Λάμιας, Δ. Σταυρόπουλος, Δ. Τσακόπουλος

394 views
Top