Του έχει πάρει τον... αέρα

Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου στο Βλαχόπουλο, έτσι και σε αυτό του δευτέρου στην έδρα του, ο ΑΟ Στενωσιάς επικράτησε του Παπαφλέσσα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1).

Στο 50' ο Καγιανάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δ. Λάζαρης έκανε το 1-1 και στο 84' ο Α. Σταματελόπουλος χάρισε την νίκη στον ΑΟ Στενωσιάς.

Αυτή ήταν η τρίτη συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Χρήστου Ντούκα και πρώτη μετά από την 2η αγωνιστική!

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χ. Πουλόπουλου στο 74' για εξύβριση του διαιτητή, ενώ στο ίδιο λεπτό απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου ο Μπάμπης Ράλλης για έντονη διαμαρτυρία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας του Βλαχόπουλου εξύβρισε και τράβηξε από την μπλούζα τον διαιτητή, Βρυώνη.

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑ (Χρήστος Ντούκας): Γεωργόπουλος, Ι. Νικολακόπουλος, Α. Σταματελόπουλος, Ε. Σταματελόπουλος, Καγιανάς, Κ. Νικολακόπουλος, Α. Σταματελόπουλος, Θ. Καλογερόπουλος (90' Π. Σταματελόπουλος), Φ. Ηλιόπουλος, Χ. Καλογερόπουλος (68' Ν. Φιλιππόπουλος), Δ. Λύσσαρης.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ (Μπάμπης Ράλλης): Νικολόπουλος, Σ. Σωτηρόπουλος (52' Κωστόπουλος), Α. Ντερβίσι, Χ. Πουλόπουλος, Μαθιόπουλος, Δ. Λάζαρης, Ομέρι, Μάρκου, Κ. Σωτηρόπουλος (68' Η. Ντερβίσι), Α. Ψώνης, Λιανός (46' Δ. Πουλόπουλος).
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Β. Βρυώνης, Μ. Ζέρβα, Θ. Αγγελακάκης

266 views
Top