«Επικίνδυνες» αποστολές για Αναγέννηση και Αίαντα

«Επικίνδυνες» εκτός έδρας αποστολές για Αναγέννηση Παραλίας και Αίαντα Καλαμάτας περιλαμβάνει το... άνοιγμα της 15ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΜ.

Η «Μπάρτσα» δοκιμάζεται στην Μεθώνη κόντρα στον Χανδριναϊκό ΠΣ, ενώ ο «Άγιαξ» ταξιδεύει στο Πεταλίδι για την αναμέτρηση με τον τοπικό Απόλλωνα. 

Χανδριναϊκός ΠΣ - Αναγέννηση Παραλίας

Με προβλήματα, αλλά και δύο επιπλέον λύσεις συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα Καλαμάτας θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Παραλίας ο Χανδριναϊκός ΠΣ.

Στην διάθεση του Δημήτρη Μάλαμα τέθηκαν οι Γιάννης Κατσιγιάννης το δελτίο του οποίου εκδόθηκε, αλλά και ο Θανάσης Φωτόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Αντίθετα, στα… πιτς παραμένουν ο τραυματίας Φιλντιόν Μπιλάλι (θλάση προσαγωγό) και ο ανέτοιμος Πέτρος Νικητόπουλος (επέμβαση παράμεσου δακτύλου στο αριστερό χέρι).

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φάνη Κάνιστρα στην Αναγέννηση Παραλίας στον αγώνα της Μεθώνης. Ο 25χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο (οστικό οίδημα) και όλη την εβδομάδα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Το πιο πιθανό όμως είναι να... σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί, αντίθετα, εκτός αποστολής θα είναι ο Γιώργος Χάντζος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Απόλλωνας Πεταλιδίου - Αίαντας Καλαμάτας

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Πεταλιδίου κόντρα στον Αίαντα Καλαμάτας με τον Άγγελο Δαμήλο να είναι ο μοναδικός απόντας (πρόβλημα στον αστράγαλο).

Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει στο Πεταλίδι ο «Άγιαξ», καθώς ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Παναγιώτη Αντωνόπουλου και Παναγιώτη Μασουρίδη για λόγους εργασίας, Σαράντου Σακελλαρόπουλου και Παναγιώτη Πουλουπάτη, λόγω σχολικών υποχρεώσεων, καθώς και των μακροχρόνια απόντων Δημήτρη Ηρακλή και Νίκου Παλιατσέα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 16/1, 15:00

Χανδριναϊκός ΠΣ - Αναγέννηση Παραλίας (Μεθώνης): Σ. Λάμιας, Ι. Γιαννέτσος, Ε. Παναγιωτόπουλος

Απόλλωνας Πεταλιδίου - Αίαντας Καλαμάτας (Πεταλιδίου): Δ. Νίκας, Σ. Τσαούση, Δ. Γιαννακλής

320 views
Top