Βλαχόγιαννης: Καλές οι ευκαιρίες αλλά θέλουμε τρίποντα

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου της παραμονής εξέφρασε, σε δηλώσεις του στο «sport365.gr», ο τεχνικός της ομάδας της Μεθώνης Παναγιώτης Βλαχόγιαννης κάνοντας ωστόσο αναφορά στις πολλές χαμένες ευκαιρίες και την ανάγκη να «μετουσιωθούν» σε βαθμούς…

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει βρει το ρυθμό της και δεν είναι τυχαίο πως για 3η αγωνιστική παρέμεινε αήττητη ωστόσο πρέπει να αποδειχτούμε πιο εύστοχοι στη συνέχεια. Χάνουμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες και ξέρετε ότι περιθώρια δεν υπάρχουν. Αυτό που μετρά από δω και πέρα είναι τα τρίποντα. Καλές οι ευκαιρίες αλλά θέλουμε τρίποντα.

Από την άλλη οφείλω να σταθώ στην προσπάθεια των παιδιών που, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, στο γήπεδο του Άρι, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δικαιούνταν σίγουρα τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες που χάθηκαν.

Θεωρώ πως εάν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια σοβαρότητα το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει και η ομάδα θα μείνει στη κατηγορία, σε μια χρονιά μεταβατική και δύσκολη.» είπε ο έμπειρος τεχνικός που έκανε ιδιαίτερη μνεία στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αίαντα Καλαμάτας χαρακτηρίζοντάς τον κομβικό…

«Πολύ δύσκολο ματς, πολύ καλή ομάδα ο Αίαντας πραγματικά αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά για την ομάδα μου. Θεωρώ πως πρόκειται για αναμέτρηση καθοριστικής σημασίας για τη Μεθώνη και οφείλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

503 views
Top