Δύσκολες... έξοδοι για φαβορί και «τελικοί» σε Μεθώνη, «Μπαχράμης»

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (23/01) η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΜ.

Δύο από τα φαβορί για την άνοδο, ο Ακρίτας Κορώνης και η ΑΕ Αβίας έχουν δύσκολες εξόδους σε Ασπρόχωμα και «Γεώργιος Λουκαρέας», κόντρα στους ισχυρούς ΑΟ Ασπροχώματος και Ομόνοια Καλαμάτας, αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο ΑΟ Μεθώνης υποδέχεται τον νεανικό και πάντα επικίνδυνο Αίαντα Καλαμάτας, θέλοντας πάση θυσία το τρίποντο, κάτι που θα επιδιώξει και ο Κεραυνός Καλαμάτας απέναντι στον άνετο Χανδριναϊκό ΠΣ στο κλείσιμο της ημέρας.

ΑΟ Μεθώνης - Αίαντας Καλαμάτας

Ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Νίκο Βασιλόπουλο που ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα, τον Γιώργο Παυλόγιαννη ο οποίος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους και τον τιμωρημένο Γιώργο Καλδή.

Ο Αίαντας Καλαμάτας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον ΑΟ Μεθώνης, με τον Γιάννη Σακελλαρόπουλο να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του «Άγιαξ» δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Νίκο Περιβολάρη (φοιτητικοί λόγοι στην Αθήνα), Κώστα Παπαβασιλόπουλο (προσωπικοί λόγοι στο Λονδίνο), Παναγιώτη Αντωνόπουλο (λόγοι εργασίας).

Ακόμη, θα απουσιάζουν οι Δημήτρης Λαγωνικάκος (ενοχλήσεις στην μέση), Νίκος Μπαζίγος (τράβηγμα στον προσαγωγό), Σαράντος Σακελλαρόπουλος, Παναγιώτης Πουλουπάτης (σχολικοί λόγοι), Δημήτρης Ηρακλής (απέχει) και Νίκος Παλιατσέας (ανέτοιμος).

Νέα πρόσωπα στην αποστολή θα είναι οι Τάσος Χρυσοβέργης και Παναγιώτης Μασουρίδης.

Ομόνοια Καλαμάτας - ΑΕ Αβίας

Χωρίς τον ανέτοιμο Νίκο Πέτροβα θα υποδεχθεί η Ομόνοια Καλαμάτας την ΑΕ Αβίας, ενώ αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκεται ο Ηλίας Πουρνάρας.

Με δύο αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα η ΑΕ Αβίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Πουλής δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω παιχνίδι στις υπηρεσίες των Πέτρου Μανιατέα, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων στην Θεσσαλονίκη και του ανέτοιμου μετά από επέμβαση στον δεξί καρπό, Δημήτρη Αποστολίδη.

ΑΟ Ασπροχώματος - Ακρίτας Κορώνης

Δίχως τον Αργύρη Κουραμπά στην σύνθεσή του που ταλαιπωρείται από χτύπημα στην ποδοκνημική θα παραταχθεί ο ΑΟ Ασπροχώματος κόντρα στον Ακρίτα Κορώνης.

Ακόμη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χαρίλη Φουρναράκου για λόγους εργασίας, ενώ στα θετικά για τον Βαγγέλη Σκουρλέτη συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σταύρου Χαρίτου που εξέτισε την ποινή του.

Μοναδικός απόντας για τον Νίκο Σαββίδη είναι ο τιμωρημένος Αντώνης Παναγιωτόπουλος. 

Κεραυνός Καλαμάτας - Χανδριναϊκός ΠΣ

Δύο απουσίες και δύο επιστροφές μετρά ο Νίκος Μουλατσιώτης στον Κεραυνό Καλαμάτας. Απέναντι στον Χανδριναϊκό ΠΣ δεν υπολογίζονται οι Παναγιώτης Καναλουπίτης και Θανάσης Γιαμαρέλος για επαγγελματικούς λόγους.

Από την άλλη, επιστρέφει ο Χρήστος Νιάρχος που προφυλάχθηκε κόντρα στον Ακρίτα Κορώνης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, καθώς και ο Φώτης Τσορώνης που έληξε η τιμωρία της μιας αγωνιστικής.

Εκτός «μάχης» για τον Δημήτρη Μάλαμα είναι ο τραυματίας Φιλντιόν Μπιλάλι (θλάση στον προσαγωγό) και ο ανέτοιμος ύστερα από επέμβαση στον παράμεσο του αριστερού χεριού, Πέτρος Νικητόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

407 views
Top