«Εκπληκτικός» ο Παπαφλέσσας

Το συγκρότημα του Κώστα Λυμπερόπουλου επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ηρακλή Καλαμάτας, επικρατώντας του Ακρίτα Κορώνης με το «επιβλητικό» 5-2.

Τα γκολ για την ομάδα της Χώρας πέτυχαν οι Νικολακόπουλος (2', 11'), Πλάγος (45'), Μπάρκας και Μπολκβάτζε (63'), ενώ για τον Ακρίτα σκόραραν οι Α. Μάραντος (34') και Δ. Κουτσουμπός (85').

Η νίκη αυτή έφερε τον Παπαφλέσσα στην 7η θέση με 22 βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα της Κορώνης υποχώρησε πλέον στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*Παράπονα εξέφρασε ο Παπαφλέσσας Χώρας για το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως ο διαιτητής Σκόρδος «έκλεισε» τα μάτια σε δύο καθαρές κόκκινες κάρτες.

Παπαφλέσσας Χώρας (Κώστας Λυμπερόπουλος): Λινάρδος, Ρουσσόπουλος, Γκεβόρι, Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Τσέρτος, Δημόπουλος (77' Ν. Καγιάς), Μπολκβάτζε, Νικολακόπουλος (69' Γκότσης), Μπάρκας, Δ. Κανελλόπουλος.

Ακρίτας Κορώνης (Νίκος Σαββίδης): Σπυρόπουλος, Κυριόπουλος, Σαρέλλας (46' Χ. Μαθιόπουλος), Κουτσολίας, Δ. Κουτσουμπός, Ι. Κουτσουμπός, Α. Μάραντος, Κ. Μάραντος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Φωτεινάκης (25' Μπόκολος).

Διαιτησία: Η. Σκόρδος, Δ. Ταβουλαρέας, Σ. Παλλαδινός

371 views
Top